Adidas NMD Verkoop

Comments · 12 Views

Adidas NMD Verkoop Adidas NMD Verkoop

Een nieuw hoofdstuk voor het silhouet, de Adidas NMD Heren/Dames heeft pas onlangs zijn V2-iteratie onthuld, hoewel hij ondanks zijn jonge leeftijd al behoorlijk wat onthulde kleurstellingen heeft om zijn debuut op de markt te ondersteunen. De kit zag eerst monochrome edities en andere die amper tonaal waren, en de kit wordt opgefrist met een beetje luxe omdat hij de hielen van zijn Boost-zool in een glamoureus metallic goud dompelt.

Obrázek

Eens de appel van het oog van elke sneakerhead, is de Adidas NMD Schoenen uitgegroeid tot een must-have essentieel vanwege het strakke ontwerp en het ongeëvenaarde comfort, maar ze geven het hun eigen persoonlijke touch met zwarte en gouden details met 3M reflecterende middenstreep. Bovendien is de slogan "The Brand With The Three Stripes" in vier talen op de hiel te vinden, met de Japanse dictie ook op de NMD-bumper van de voorvoet.

Recente voorstellen van adidas laten zien dat de Duitse sportkledij constant op zoek is naar innovatie (zie: Ultra Boost 4D Parley). Adidas NMD R1 te Koop Toch heeft het merk de focus van zijn meest iconische producten nooit verloren en gaat het zelfs zo ver dat het ernaar verwijst in zijn moderne opties. De NMD R1 is het nieuwste silhouet dat de zelfreferentiële behandeling van adidas heeft gekregen, aangezien het onlangs is verschenen in een kleur die opvallend doet denken aan de Originals schoenendoos van het merk.

Hoewel het moeilijk is om dezelfde status te bereiken die het ooit had, blijft het silhouet debuut na debuut maken - dit paar een visueel drukke mix van eendencamouflage en felroze. Adidas NMD Verkoop Door het gebreide bovenwerk krijgt het bovengenoemde patroon een volledig, bijna onverminderd beeld. Tinten van bruin, gedempt groen en dergelijke verspreiden zich overal en zitten naast bruine vetereenheden, elastische kragen en tussenzoolblokken. Dan, bovenop zowel de hiel- en tongtrekkracht als de hele buitenzool, komt een luid roze in het spel, dat het hele doel van de op jacht geïnspireerde graphic ondermijnt.

Gistermorgen kreeg Pusha T iets heel speciaals van Pharrell en Adidas gezaaid. Wat echter uniek was aan het pakket, was niet het paar in kwestie, maar de manier waarop het werd afgeleverd. Kopen Adidas NMD R1 Vastgebonden aan de rug van een robothond, werd de NMD Hu "Cream" overgedragen op een manier die volledig COVID-compliant was, waarbij Pharrell's visie voor de toekomst en zijn out-of-the-box-denken allemaal tegelijk werd uitgespeeld. Na zijn verschijning op IG Stories, is de colorway bevestigd voor release later deze maand, waardoor het de allereerste NMD Hu van het nieuwe jaar is.

http://www.schoenenjogger.com

Comments